ODŻYWIANIE W ŁUSZCZYCY. Wpływ diety na stan skóry. 100 przepisów kulinarnych. (E-book PDF)

ODŻYWIANIE W ŁUSZCZYCY. Wpływ diety na stan skóry. 100 przepisów kulinarnych. (E-book PDF)
Autor Magdalena Kurzyp
Stron 192
Format A5
Oprawa Edycja elektroniczna - E-book PDF
Rok wydania 2015
ISBN 9788362055609
Dostępność produkt dostępny
Cena 39,90 zł

NOWA KSIĄŻKA dietetyczno-kucharska!
Magdalena Kurzyp
ODŻYWIANIE W ŁUSZCZYCY
Wpływ diety na stan skóry
Ponad 100 praktycznych przepisów kulinarnych

W leczeniu łuszczycy należy zachować odpowiednią dietę – z takim zaleceniem spotyka się każda osoba cierpiąca na tę chorobę. Ale co ono oznacza w praktyce? Co powinno się jeść? Jak przyrządzać posiłki? Jakich potraw unikać? Jak skomponować jadłospis zdrowy i lekkostrawny, który nie tylko nie zaszkodzi pacjentowi, ale pomoże mu skutecznie
zwalczać objawy choroby?
Na te pytania stara się odpowiedzieć Magdalena Kurzyp w książce Odżywianie w łuszczycy. Wyjaśnia istotę proponowanej diety, jej potencjał terapeutyczny oraz wpływ na
organizm. 
Autorka specjalizująca się w dietach zalecanych w schorzeniach wątroby i skóry opracowała ponad 100 praktycznych przepisów kulinarnych, które pozwolą chorym w sposób aktywny współuczestniczyć w leczeniu.

Autorka – Magdalena Kurzyp: magister farmacji, dietetyk, z wieloletnim doświadczeniem zawodowym
w zakresie stosowania nowych terapii, między innymi w hepatologii i dermatologii.

Specjalizuje się w dietach dla pacjentów z problemami wątroby i skóry.

Odżywianie w łuszczycy - zobacz próbkę książki

Dostawa na adres e-mail po złożeniu zamówienia i jego opłaceniu. 
Uwaga: zakupione pliki przesyłamy zabezpieczone indywidualnym hasłem.

ODŻYWIANIE W ŁUSZCZYCY. Wpływ diety na stan skóry. 100 przepisów kulinarnych. (E-book PDF)

ODŻYWIANIE W ŁUSZCZYCY. Wpływ diety na stan skóry. 100 przepisów kulinarnych. (E-book PDF)

Cena 39,90 zł